Iz kojeg si ti filma? Košulja od 10.000 dinara ne čini te lepom!

Neke stvari u životu ne kupuju se novcem, ali ona to nikako da shvati.

iz-kojeg-si-ti-filma-kosulja-od-10-000-dinara-ne-cini-te-lepom.jpg

Volim lepo sređene žene, melem su za moje oči, ali volim i devojke sa sportskim stilom koje u farmerkama, beloj majici i starkama izgledaju kao milion dolara, ali ne volim takve kao što je ona.

Ne volim one žene koje misle da izgledaju kao mis sveta ako se obuku u poznate brendove od glave do pete.

Dolazi na posao nosem parajući nebo, i iako je niko ne pita, gađa se informacijama gde je i za koliko para je kupila novu suknju, koja je poznata ličnost nosila košulju kao što je njena i da joj je tašna iz ograničene kolekcije. Neke od tih stvari, verujte mi, ne bih kupila ni na popustu, neke, moram priznati, izgledaju odlično, ali ne na njoj.

Prvo, ono što nije lepo, ne možete napraviti takvim čak ni uz pomoć najsjajnijeg pakovanja (mislim na nju). Drugo, pakovanje nije najsjajnije zato što zaista nema nikakvo poznavanje osnovnih modnih pravila, pa tako nosi prekratku suknju sa predubokim dekolteom, stavlja istovremeno ogrlicu, minđuše, narukvicu, sat i prsten. Zaista nije prijatno za oči.

Ali, ne bih to komentarisala da i ona sama nije bila neprijatna za uši sa svim svojim hvalisanjima kako je ona modna ikona, a kako se neke koleginice za posao oblače kao za pijac.

Ne znam kako sam se suzdržala da joj ne kažem da koleginica u klasičnoj beloj košulji i crnoj suknji do ispod kolena, koje su kupljene na sezonskim popustima, izgleda bolje od nje. Na njoj se višak sala ne preliva sa strane, niti se kreće kao muškarac, niti nosi dva broja manje stvari da bi „istakla“ obline. Sve na njoj izgleda kao saliveno iako u njenu modnu kombinaciju nije uloženo malo bogatstvo.

Gospođa zvana Brend ne razume da je još ružnijom čini siromašna duša koju ima. Ona ne zrači pozitivnim vibracijama, ne deli osmehe, ne čini dobra dela, nije timski igrač, uvek se postavlja superiorno, potcenjuje i omalovažava. Svaka reč joj je otrovna kao strela, a svaki potez joj je pakostan za okolinu.

Uzalud su joj sjajne cipele sa štiklom desetkom na kojima se kreće kao što bi se kretao vaš partner da ga stavite na visoke potpetice, kada žena koja sedi preko puta nje ima graciozniji hod i bolje držanje tela i na ravnim cipelama.

Drago mi je što joj je finansijska situacija odlična, ali mora da shvati da se neke stvari u životu ne kupuju novcem, kao na primer modni stil i lepota tela i duše.

Autorski sadržaj! Nije dozvoljeno nikakvo preuzimanje i kopiranje delova ili celine.

S. S. | CRNOBELO.rs

Možda vas zanima:

Zašto bi dete od 4 godine znalo za brendirane patike sa vazdušnim đonom i plakalo jer nema iPhone? „Moja ćerka je danas došla kući sva uplakana. Njene hulahopke su bile malo pocep...
Za žene koje se bore sa rakom – jake ste, božanstvene, od vas treba da se uči kako se voli život Živite potpuno običan, normalan život. Posao, kuća, porodica, muž, deca, dom. Ru...
U svetu u kojem se svi očajnički trude da budu jedinstveni — zašto sve devojke izgledaju isto? „Ma stavi svilene trepavice“, uporna je moja rođaka koja već 3 puta u 3 meseca p...