Upoznajte najzgodnijeg čistača iz Srbije - ima 33 godine i ponosan je na svoju profesiju (video)

Objavljujući video snimke na kojima se vidi kako izgledaju njegove svakodnevne obaveze na radnom mestu, Jovica Vasić postao je prava zvezda na TikToku, a proglašen je i za najzgodnijeg čistača.

upoznajte-najzgodnijeg-cistaca-iz-srbije-ima-33-godine-i-ponosan-je-na-svoju-profesiju-video-01.jpg

Jovica Vasić (33) nezvanično je proglašen za najzgodnijeg čistača u Srbiji. On već 15 godina radi za javno gradsko preduzeće „Gradska čistoća“ u Beogradu, a pažnju javnosti privukao je dobrim izgledom i izvajanim telom sa tetovažama.

Jovica kaže da uopšte nije očekivao slavu koju mu je doneo njegov TikTok profil. Počeo je da postavlja video snimke na kojima se vidi kako izgleda njegov svakodnevni život na radnom mestu i da pokaže da se ne stidi onoga što radi. 

upoznajte-najzgodnijeg-cistaca-iz-srbije-ima-33-godine-i-ponosan-je-na-svoju-profesiju-video-02.jpg

Po snegu, kiši, po svim vremenskim uslovima... Jovica redovno odoleva izazovima sa kojima se suočava na radnom mestu, a postovi su mu zabavni i zasmejavaju pratioce.

„Moj mlađi brat ima TikTok profil i video sam da stalno nešto objavljuje, pa sam tako i ja dobio ideju. Nakon što sam video da je prvi video imao mnogo pregleda, odlučio sam da nastavim snimanje", rekao je on.

upoznajte-najzgodnijeg-cistaca-iz-srbije-ima-33-godine-i-ponosan-je-na-svoju-profesiju-video-03.jpg

Mladi Srbin nije oženjen, ali ima dve ćerke od 10 i 11 godina. Nedavno je gostovao u emisiji Jutro na TV Prva, gde je rekao da mu godi slava koju je stekao, ali da je i dalje skroman.

„Potpuno sam koncentrisan samo na posao. Svakog jutra se budim u 10 do 5, spremam se i odlazim. Nekada sam ustajao u 10 do 4, ali to se promenilo.

U 6 ujutru sam već na terenu, svaka ekipa ima svoj teren, ja sam uglavnom na Voždovcu, a posao nije težak kada se naviknete.

Pozitivna strana mog posla su kolege, jer su svi sjajni. Ima ljudi koji žele da me snime i da me pohvale", kaže Jovica.

upoznajte-najzgodnijeg-cistaca-iz-srbije-ima-33-godine-i-ponosan-je-na-svoju-profesiju-video-04.jpg

On kaže da nema neke posebne planove za budućnost, ali je rekao da će i ubuduće praviti video snimke kako bi pokazao da se ne stidi svoje profesije i toga što pošteno zarađuje svoju platu.

Pogledajte neke od njegovih videa:

@jovicavasic89

 

♬ Rocky Theme - Gonny Fly Now - The Fan Lounge
@jovicavasic89

 

♬ Genge - Relja & Rasta

B. S. B. | Foto: TikTok

Možda vas zanima:

Моmak je iznenadio devojku knjigom sa svim njihovim sastancima tokom prve godine veze Da li mislite da kod nas postoje muškarci sa ovako kreativnim idejama? Da li ste...
Zašto svoju suprugu volim više nego svoju decu? Mi smo osnova na kojoj se gradi sve drugo, pa ako je njena struktura haotična, n...
Zašto svojeg muža volim više nego svoju decu? Mesec dana pred venčanje, pored svih onih poruka zahvalnosti i sreće i priprema ...
Zašto bi dete od 4 godine znalo za brendirane patike sa vazdušnim đonom i plakalo jer nema iPhone? „Moja ćerka je danas došla kući sva uplakana. Njene hulahopke su bile malo pocep...
Vodič za roditelje: Čemu treba da naučite decu do 18. godine? Iako uopšte nije lako, ako ste ipak spremni na taj korak, možete biti odlični ro...
Vodič za „dobre supruge“ iz 1950. godine: Ne žalite se ako je muž došao kasno, izujte mu cipele Uvek imajte spremnu večeru, budite sveži kada vaš muž dođe i popravite šminku, n...