Nајuzbudljivije evropske destinacije kao stvorene za parove

Počeli ste da pravite planove za vaše sledeće putovanje? Ukoliko preferirate da putujete u parovima, Evropa je odličan izbor za vas. Ipak, neki gradovi se izdvajaju po svojim specifičnostima, a nekoliko njih su idealni za putovanje u paru.

najuzbudljivije-evropske-destinacije-kao-stvorene-za-parove-01.jpg

Kuda da otputujete ukoliko želite interesantno, ispunjeno i romantično putovanje?

LONDON

Таuer Bridž, Londonsko oko, Bakingemska palata, obavezna vožnja prepoznatljivim dvospratnim crvenim autobusima. Trg Trafalgar, Hajd Park, Vestminsterska katedrala, Big Ben... lista stvari koje možete videti u Londonu je praktično beskonačna.

London je ujedno i odlična destinacija i za sve one koji obožavaju lude zabave i imaju prefinjeno nepce za ukusnu hranu.

najuzbudljivije-evropske-destinacije-kao-stvorene-za-parove-1.jpg

PARIZ

Za 3 dana možeš videti sve, a za 3 meseca – ništa. Ovo je pravilo koje važi za Pariz, a započnite sa Luvrom, Ajfelovom kulom, Versajem, Trijumflanom kapijom, Notr Damom, obalom pored Sene... završite sa romantičnom večerom, lepim francuskim vinom i lokalnim dezertom.

najuzbudljivije-evropske-destinacije-kao-stvorene-za-parove-2.jpg

RIM

Slično kao i prethodne 2 destinacije i glavni grad Italije obiluje znamenitostima, modom, predivnom hranom i ukusnom, jakom kafom.

Fontana di Trevi, Koloseum, Španski trg, palata Vitorio Emanuel i svakako, Vatikan. „Večni grad“ je savršena destinacija koja će zadovoljiti i najizbirljivije.

najuzbudljivije-evropske-destinacije-kao-stvorene-za-parove-3.jpg

BARSELONA

Оnaj ko je jednom došao, možda se neće ponovo vratiti. Ali, onaj ko je došao dva puta, sigurno će se vratiti u Barselonu i po treći put.

Ponos Katalonije će vam pokazati Sagrada familiju, gotsku katedralu genijalnog Gaudija, potom park Guelj, Kasa Milu i Kasa Batljo, Pikasov muzej i magičnu fontanu.

Prošetajte kroz La Rambla i završite na nekoj od gradskih plaža.

najuzbudljivije-evropske-destinacije-kao-stvorene-za-parove-4.jpg

BERLIN

Brandenburška kapija, naročito noću, Berlinska katedrala koja će vas bukvalno ostaviti bez daha, trg Aleksandar, berlinski TV toranj i još mnogo drugih predivnih znamenitosti.

Berlin je metropola kosmopolitskog duha i svetske kulture. Različitosti se tamo prihvataju širokih ruku.

najuzbudljivije-evropske-destinacije-kao-stvorene-za-parove-5.jpg

(O)Milena | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...
Zašto neke 40-godišnje žene izgledaju kao devojke, a druge kao babe? Danas možete da vidite žene u svojim 40-im godinama koje izgledaju kao da su 20 ...
Započnite dan kao supermodel: Ideje za niskokalorični doručak foto: pixabay.com Vodeće svetske manekenke otkrivaju svoj jutarnji meni koji je...
Veži dete pupčanom vrpcom do četrdesete godine i ponavljaj mu da nikada neće naći ženu kao što je nj... Svi se čudimo, kao da smo pali s Marsa, kako ima toliko defektnih ljudi u društv...
Upoznajte sina Dragana Bjelogrlića - Aleksej (21) je zavodnik kao i njegov otac „Na ovoj fotografiji je kopija svog oca“ – stoji u nekim od komentara pored foto...
Trikovi uz pomoć kojih poznate dame izgledaju kao „fotošopirane“ na crvenom tepihu – sigurno će i va... Ako nose usku odeću, mnoge slavne žene nose mider, a ponekad i dva. Poznate žene...