Zaljubi se u ženu koja je zaljubljena u plažu

Zaljubi se u ženu koja voli prirodu. Neku koja više uživa da provodi vreme napolju nego zatvorena u kući. Ženu sa avanturističkim duhom koja se neće dvoumiti ukoliko treba da skoći u vodu i namokri kosu.

zaljubi-se-u-zenu-koja-je-zaljubljena-u-plazu-1.jpg

Ženu koja je prirodna i spontana. Jednu koja se neće dvoumiti da uzme pasoš i najneophodnije stvari ukoliko se ide u neku avanturu.

Zaljubi se u ženu koja je svesna značaja opuštanja, ženu koja ume da ceni trenutak zvani tišina i koja ume da provede i nekoliko sati čitajući na plaži, bez da obraća pažnju na svet oko sebe.

Osvoji srce žene koja je zrela i ume na vreme i organizovano da završi sve poslovne obaveze tokom nedelje, ali koja je dete u srcu i duši.

Ženu koja voli da pravi kule od peska, koja uživa da sakuplja školjke koje su morski talasi izbacili na obalu. Ženu koja se ne plaši da se isfleka i isprlja.

zaljubi-se-u-zenu-koja-je-zaljubljena-u-plazu-2.jpg

Neku koja se ne stidi da baca frizbi, iako nije mnogo uspešna u igri. Ženu koja će oduševljeno naglas reći da je nečiji pas predivan i pitati da se malo poigra sa njim.

Zaljubi se u ženu koja ume da napravi piknik na plaži, u prirodi, svuda gde ima prostora da se stavi ćebe. Neku koja voli da se petlja oko skare bez straha da će se umirisati, ženu koja priznaje da se ukus belog hleba ne može uporediti sa ukusom crnog, da je vino bolje od smutija.

Pronađi ženu koja je dovoljno snažna, smela i ima samopouzdanje da nosi onaj kupaći kostim koji joj se i dopada. Ne jednodelni kupaći koji bi sakrio ožiljak od carskog reza ili celulit, već dvodelni, samo zato što tako i sama želi.

I zato što je nije briga šta će reći ostali.

zaljubi-se-u-zenu-koja-je-zaljubljena-u-plazu-3.jpg

Zato što je puna samopouzdanja i oseća se prijatno u svojoj koži. Jer zna svoju vrednost i zna koliko je zapravo predivna.

Zaljubi se u ženu koja ume da se zabavi gde god da se nalazi. Neku koja ume da sanja otvorenih očiju, koja priznaje da joj je potrebna pauza od svog ludila na svetu dok se mazi sa suncem.

Pronađi ženu koja će se ponuditi da namaže i tvoja leđa na plaži, ne samo svoja. Jednu koja neće provesti dan fotkajući 100 selfija, već će napraviti samo jednu, ali vrednu fotografiju na kojoj ste zajedno jer je to ono što je najvažnije.

Ženu koja se ne plaši da se upusti u avanturu jer voli da isprobava nove stvari.

Zaljubi se u ženu koja obožava osećaj kada njena koža i lice upijaju sunčeve zrake. Onu koja razume zvukove talasa koji udaraju jedan o drugi. Koja obožava muziku i ne plaši se da zaigra i zapeva, bez straha šta će reći drugi.

Ženu koja može satima da posmatra ptice, oblake na nebu ili ribe koje plivaju u bistrom plavetnilu. Jednu koja je snažno povezana sa prirodom. Ženu koja voli kampovanje na plaži, onu sa kojom ćeš dočekati zalazak i izlazak sunca sledećeg jutra, u njenom čvrstom zagrljaju.

Pronađi ženu koja je zaljubljena u leto i zaljubi se u nju, jer će to postati tvoje omiljeno godišnje doba...

zaljubi-se-u-zenu-koja-je-zaljubljena-u-plazu-4.jpg

Autorski sadržaj! Nije dozvoljeno nikakvo preuzimanje i kopiranje delova ili celine.

(O)Milena | CRNOBELO.rs / foto: unsplash.com

Možda vas zanima:

Мuški izgovori: Zašto sam izneverio trudnu ženu? Ne posotoji razlog koji može opravdati preljubu za vreme trudnoće. Ipak, preljub...
Volim ženu sa stavom, sve dok mi se ne suprotstavi Na kratko sam pokušala da ubedim sebe da živimo u jednom normalnom i modernom dr...
Veži dete pupčanom vrpcom do četrdesete godine i ponavljaj mu da nikada neće naći ženu kao što je nj... Svi se čudimo, kao da smo pali s Marsa, kako ima toliko defektnih ljudi u društv...
Tura lepote kroz 24 zemlje: Šta je pojam za lepu ženu u Iranu, a šta u Rusiji? (foto) Od Kirgistana i Perua do Severne Koreje i Francuske, pogledajte ove neverovatne ...
Svaki muškarac ima jednu ženu koju ne može da zaboravi Najteže mi je da odgovaram na pitanje koliko devojaka sam imao. Mrzim kada mi ga...
Pоgledaj dobro svoju ženu i nemoj se začuditi ako jednog dana ode Kada si zadnji put pogledao svoju ženu? Ne, ne govorimo o jutarnjem „merkanju“ d...